Knaagdiervoeders

Faunafood

Het assortiment voeders voor konijnen en cavia’s kan worden gesplitst in korrels en gemengde voeders. De korrrels bevatten alle noodzakelijke voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en sporenelementen om de dieren in topconditie te brengen en te houden. Gemengde voeders worden naar behoefte verstrekt naast hooi, wortelen, groenvoer en gras. In alle gevallen worden uitsluitend hoogwaardige grondstoffen verwerkt. 

Konijnen

  • Konijnenkorrel hobby: aanvullend onderhoudskorrel voor hobbykonijnen vanaf circa 6 weken. 
  • Konijnenkorrel sport: een volledig uitgebalanceerd aanvullend voeder voor konijnen van sportfokkers, waarin alle noodzakelijke voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en sporenelementen zijn verwerkt om om de dieren in topconditie te brengen en om een gezonde, glanzende vacht en optimale fokresultaten te realiseren. Bevat een coccidiostaticum tegen de meest voorkomende soorten coccidiose bij konijnen. 
  • Gemengd konijnenvoer: een mengeling bestaande uit  konijnenkorrels, luzernekorrels, diverse granen, zonnepitten en johannesbrood voor alle soorten konijnen.
  • Konijnenknaagmix

De bovengenoemde diervoeders zijn verkrijgbaar in 20kg, de konijnenkorrel en gemengd konijnenvoer zijn bovendien ook verkrijgbaar in 10kg verpakkingen. Te voeren samen met een goede kwaliteit hooi.

Cavia 

Caviakorrel: Cavia's stellen geheel eigen eisen aan hun voeding, met name wat betreft het vitamine C gehalte. Kasper Faunafood caviakorrel bevat 2000 mg/kg vitamine C en dat is ruim voldoende om in de behoefte te voorzien. Naast korrel kan hooi, kan wortel en groenvoer worden verstrekt. Verkrijgbaar in 10kg en 20kg verpakking.

 

 Bovenstaande artikelen zakken wij zelf om naar 10 KG zakken zodat het voor u makkelijker op te bergen is en zodat het niet over de datum raakt bij uw thuis!
Kaart
Opbellen
E-mail